Boer zoekt Vrouw - Interview met Barrie

Interview met Barrie

Na Barrie's vertrek van de boerderij, konden fans van Boer zoekt Vrouw vragen voor hem insturen. De redactie heeft een selectie aan Barrie voorgelegd. Lees hieronder zijn antwoorden!

Annely uit Eindhoven
Barrie, mag ik een keer bij je achterop als je gaat racen?

Haha, nou achterop een racemotor is niet een daverend succes! Echter als ik volgend seizoen weer ga racen, (en dat ga ik!) kun je eens gezellig aankomen. Meestal rijden we 2 keer in een seizoen in Veldhoven, vorige week nog toevallig.
 
Tanis uit Ouddorp:
Ga je nu weer op zoek naar een boerin of maakt het niet uit wat ze doet?

Ik ben lekker opzoek naar een vrouw waar ik een serieuze relatie mee op zou kunnen bouwen, Henrieke is boerin. De combinatie van boeren en mijn huidige werk leek mij een beeld waar ik me heel goed in had kunnen vinden. Het is dus niet zo dat ik per se een boerin wil, maar dat is wel een van de weinige beroepen die ik goed te combineren zou vinden.
 
Mary uit Nieuwegein
Wat maakte Henrieke zo leuk/aantrekkelijk voor jou?
 
Henrieke vind ik een vlotte meid, dit wordt (helaas) wel eens anders opgevat door anderen. Ze heeft echt ogen die boekdelen spreken, verder vind ik een lange vrouw die niet mager is meestal aantrekkelijk.

Elize uit Nijverdal
Barrie, je bent leuk!!! Wil je ook wel daten met iemand zonder boerderij?

Tuurlijk zou ik dat willen, het zou toch van de zotte zijn dat je iemand uitzoekt gebaseerd op het feit of die persoon een boerderij zou hebben!
 
Elvera uit Steenwijk
Hoe is het om op een boerderij te leven/werken als je geen afkomst van hebt
 
Gelukkig ben ik een beetje bekend met het boeren leven, maar er mee bekend zijn of er ervaring mee hebben is een heel ander verhaal! Dat heb je ook wel kunnen zien bij de voorzichtigheid die ik in ogenschouw nam bij jongvee. Als je hier nog maar weinig mee hebt gewerkt, is dit denk ik ook het veiligste voor jezelf en je omgeving. Een melkkoe gedraagt zich heel anders en daar kun je over het algemeen wel rustig tussendoor dartelen. Het (betrekkelijk) vroege opstaan ben ik gewend, dus dat was geen enkel probleem. Je maakt wel lange dagen, maar door de manier van werken vind ik dat het niet een extra zware belasting is. Moet ik natuurlijk niet vergeten te zeggen dat 2 daagjes heel kort is en ik bij lange na nog niet alles heb gedaan.

Kim uit Udenhout
Wat vind jij aantrekkelijk aan een vrouw qua innerlijk en uiterlijk?
 
Mooie vrouwen vind ik de echte ouderwetse Hollandse meid, niet te klein niet te iel. Dit kon je ook terugzien in Henrieke, haarkleur of ogen maken me niet zoveel. Een persoonlijkheid die straalt en tot je spreekt absoluut wel. Innerlijk vind ik een vrouw die weet wat ze wil (en ook dit wil uiten) fijn, hier krijg je een stuk rust mee in een relatie denk ik. Ook smelt ik voor een stukje zorgzaamheid, daarmee krijg je (bijna) alles voor elkaar.
Om de zorgzaamheid te belonen hoop ik wel dat ik deze vrouw eens mag verwennen met een lekkere massage, dus ik ben wel n beetje romantisch ingesteld. (bestaan die mannen? hmmm ;) )

José Mariëlle uit Leeuwarden
Ik zag tijdens de uitzendingen dat je voor de volle 100% ervoor ging. Hoe gaat het nu? De klap zal hard geweest zijn.

Ik ging er echt voor en het was oprecht, of je er aan twijfelt of niet. Wel moet je niet vergeten dat het vrij beladen is in zo’n situatie, maar als je in het echt 3 keer iemand hebt gezien ben je dan net zo emotioneel? Zonder camera?
Wel beken ik eerlijk dat ik me veel "kouder" voor heb gedaan bij het afscheid dan ik werkelijk was. In de auto heb ik wel een traantje gelaten en toen ik thuis was heb ik snel een brief gemaakt met daarin een heel uitgebreid verhaal.
Zo heb ik in de hectiek de ouders van Henrieke helemaal geen gedag gezegd en dit in deze brief helemaal goed gemaakt. Verder voel ik me nu weer uitstekend hoor, mijn motto geldt altijd: 't komt goed!
 
Kitty uit Den Oever
Je leek echt de prater van de drie. Ben je dat inderdaad?

Om te kletsen ben je bij mij altijd aan het goede adres, over het weer of over andere onderwerpen, maakt niet uit. Ik praat graag. Als ik mij onwennig voel, praat ik veel en zeg ik niets. Voel ik mij echt op mijn gemak, praat ik minder en zeg ik veel meer. In een onwennige situatie probeer ik stiltes te vermijden. Is het een goede of een slechte eigenschap? Ik weet het niet. Om terug te komen of ik de prater ben? Er zit wel degelijk verschil in ons drieën, maar ik denk dat ik ook wat meer ben belicht in de tijd van de uitzendingen dat ik nog op de boerderij was.
 
Jouke uit Halle Zoersel (Belgie)
Voor wie denk je dat Henrieke uiteindelijk zal gaan?

Het wordt steeds ingewikkelder! (ja ook voor mij!), maar de wijsheid en de rust van Bert wil Henrieke wel ervaren, denk ik. Maar onderschat ook Rick-Jan niet. Of er een bruiloft gaat ontstaan in dit hele verhaal? Ik denk misschien van niet. Ik gun Henrieke in ieder geval absoluut een ons geluk, waarbij trouwen en kinderen komen kijken. Ze heeft een hart van goud!
 
Sharona uit Raamsdonk
Heb je in de tijd dat je eruit ligt al een nieuwe vriendin gevonden of nog niet ?

Nee helaas, het zou natuurlijk ook jammer van het programma zijn als je een relatie hebt terwijl je op tv bent. Dan had iedereen de uitslag al geweten! Het is juist zo leuk om dit eens mee te maken. Nu alles achter de rug is kan ik me weer concentreren op de toekomst.

J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.