Wie komen er logeren op de boerderij?

De boeren zijn met vijf briefschrijvers op dagdate geweest. Slechts drie mannen of vrouwen kunnen komen logeren volgende week. Wie zien we terug op het erf?

Uit de speeddate zijn bij iedere boer vijf mannen of vrouwen uitgekomen die zij graag beter wilde leren kennen. Tijdens de dagdate hadden Aad, Henk, Henrieke, Martin en Willem langer de tijd om kennis te maken met deze dames en heren. Maar ook aan deze dag kwam een einde en moest er een keuze gemaakt worden. Welke drie komen er volgende week logeren bij de boeren?

Bij Aad was de keuze helder; Linda, Jeannet en Ina reizen volgende week af naar de bollenstreek. Drie dames die hun mondje bij zich hebben en daar houdt deze boer wel van.

Henk heeft zijn keuze laten leiden door zijn gevoel. Bij wie voelt hij zich het meest op zijn gemak? Dat zijn Yoni, Fiona en Lisa. Met deze dames ziet Henk het logeren wel zitten.

Voor Henrieke was de keuze een hele zware opdracht. Het roerde deze vrolijke boerin zelfs even tot tranen. Gaat zij voor de mannen die rustig zijn of toch voor de heren met een vlotte babbel? Haar keuze lijkt uiteindelijk een beetje van beiden; Barrie, Bert en Rick-Jan pakken volgende week hun tas in om een aantal dagen richting boerderij te vertrekken.

Martin was misschien nog wel nerveuzer dan zijn vijf dames op het keuzemoment. Na een dag op zee met deze briefschrijfsters heeft de boer zijn lijstje wel in zijn hoofd zitten, maar dit ook aan de dames vertellen is niet makkelijk. Martin nodigt José, Wilma en Swaen uit om volgende week naar zijn boerderij af te reizen.

Voor Willem was de dagdate een belangrijke dag. Het lijstje wat hij in zijn hoofd had voordat hij aan deze dag begon, zag er toch wel even wat anders uit op zijn moment van kiezen. Uiteindelijk worden het Klaas, Jurjen en Jacob die volgende week op zijn zorgboerderij komen logeren.

J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.