Vrijgezelle boeren op zoek naar ware liefde

Al zeven seizoenen lang zoekt Boer zoekt Vrouw samen met een aantal vrijgezellen naar de liefde van hun leven. 

Ieder seizoen krijgen wij honderden aanmeldingen binnen van boeren die hopen hun leven spoedig te kunnen delen met de liefde van hun leven. Die éne. Om mee te lachen en te huilen, of soms te mesten en te melken. Die éne, die past op de boerderij en in hun leven.

Nieuwe reeks

Dit najaar komt Boer zoekt Vrouw terug met een binnenlandse serie. Tien boeren stellen zich 7 september voor aan de kijker. Vanaf zondag 4 januari 2015 gaat de serie verder en is te zien hoe het de boeren vergaat op het liefdespad. De laatste aflevering van dit seizoen is te zien op 22 maart 2015.

'Het is een seizoen van extremen', vertelt Yvon. 'De verschillen tussen de boeren lijken groter dan ooit. Al vanaf het najaar dompel ik mij onder in prachtige liefdesverhalen. Weer totaal anders dan eerdere jaren. Ontroerend, verrassend en ook herkenbaar voor iedereen. Ik raad iedereen aan te kijken!'

Jubileumuitzendingen

Boer zoekt Vrouw werd op 21 november 2004 voor het eerst uitgezonden. Vanwege dit tienjarig bestaan zijn op zondag 21 en zondag 28 december jubileumuitzendingen te zien.

'De boeren uit alle seizoenen komen bij elkaar voor een Boer zoekt Vrouw reünie', vertelt Yvon. 'Ik ontmoet ze en hopelijk ook hun partners en misschien zelfs hun kinderen. Natuurlijk wil ik weten hoe het nu gaat met iedereen. En we spelen met z’n allen de enige echte 'Tien jaar Boer zoekt Vrouw Quiz'. Elk jaar ga ik met mijn hele Brabantse familie een weekend op vakantie. Dan spelen we ook altijd hilarische quizjes. Dat doen we nu met deze Boer zoekt Vrouw familie ook. Ik ga de boeren testen op hun kennis van Boer zoekt Vrouw. En de kijker natuurlijk ook! Er komen spraakmakende, grappige en ontroerende fragmenten voorbij uit de afgelopen tien jaar.'

J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.