Vrijgezelle boeren op zoek naar ware liefde

Al zeven seizoenen lang zoekt Boer zoekt Vrouw samen met een aantal vrijgezellen naar de liefde van hun leven. 

Ieder seizoen krijgen wij honderden aanmeldingen binnen van boeren die hopen hun leven spoedig te kunnen delen met de liefde van hun leven. Die éne. Om mee te lachen en te huilen, of soms te mesten en te melken. Die éne, die past op de boerderij en in hun leven.

Seizoen 2013: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal zit er weer op. Drie van de vijf boeren hebben dit seizoen de liefde gevonden. 'Toen we aan Boer zoekt Vrouw Internationaal begonnen, was het voor ons ook heel spannend', vertelt Yvon. 'Zijn er voldoende vrouwen en mannen die het aandurven op een boer en een boerin aan de andere kant van Europa of de wereld te schrijven? Dat er zo massaal gereageerd werd hadden wij, maar ook de boeren, niet verwacht. Ik hoop dat we nog veel van dit soort mooie seizoenen mogen maken!'

Nieuwe reeks

Dit najaar komt Boer zoekt Vrouw terug met een binnenlandse serie. Tien boeren stellen zich 7 september voor aan de kijker. Vanaf zondag 4 januari 2015 gaat de serie verder en is te zien hoe het de boeren vergaat op het liefdespad.

Jubileumuitzendingen

Boer zoekt Vrouw werd op 21 november 2004 voor het eerst uitgezonden. Vanwege dit tienjarig bestaan zijn op zondag 21 en zondag 28 december jubileumuitzendingen te zien waarin vele boeren uit tien jaar Boer zoekt Vrouw worden bezocht met als belangrijkste vraag: hoe is het nu met jou/jullie?

J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.