Eerste Boer zoekt Vrouw LIVE geslaagd

Op zaterdag 19 mei trapten we het nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw af met een groots evenement: Boer zoekt Vrouw LIVE. In het prachtige Vilsteren kwamen fans uit alle windstreken bij elkaar om het boerenleven te zien, voelen en proeven.

Zo’n 4000 bezoekers hebben kunnen genieten van alle activiteiten, de streekmarkt en optredens. Er konden allerlei specialiteiten op de kop getikt worden, zoals het geitenijs van boer Frank en de wijntjes van boer Gerhard. 

Zoals je gewend bent van Boer zoekt Vrouw, werd ook vandaag aan de liefde gewerkt. Als het een beetje meezit hebben een aantal boeren uit de omgeving hier de liefde van hun leven gevonden. Yvon presenteerde de tien boeren op het podium en aanwezige vrijgezelle dames mochten een brief schrijven en diezelfde middag met hun boer daten als ze uitgekozen werden. Er waren duidelijk wat liefdesvonkjes waar te nemen toen na afloop van de dates gevraagd werd hoe een en ander verlopen was en daar word je zelfs als niet-vrijgezelle toeschouwer warm in je hart van.

Maar een echt feest is geen feest zonder muziek van een paar lekkere bands, die deze zwoele zomeravond afsloten.

Benieuwd naar alle foto's? Je ziet ze in het fotoalbum!

BzV LIVE in Vilsteren

Gallerij aan het laden...

JavaScript moet aan staan om de foto's te kunnen zien.
Mocht er niks laden, kijk dan of JavaScript aan staat.

Bekijk het fotoalbum 'BzV LIVE in Vilsteren'
J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.