BzV Afterparty 2014 was een groot succes!

Op zaterdag 8 februari hebben boeren, briefschrijfsters en fans samen met elkaar het zevende seizoen van Boer zoekt Vrouw afgesloten. Dat deden zij in de Fabrique in Maarssen. Het werd een fantastisch feest, een avond vol muziek én liefde.

Een groot aantal tv-boeren was aanwezig en Yvon Jaspers presenteerde Boer zoekt Vrouw LIVE, waarbij vijf vrijgezelle boeren ter plekke op zoek gingen naar een date. Op het boerenplein kon je aan de biertafels gezellig daten of genieten van allerlei attracties en entertainment en er waren optredens van: De Anitaas, Weekend Warriors, Loco Loco Discoshow, The Heinoos, Broken Brass Ensemble en DJ Tony Terrific.

Bekijk de foto's van de Afterparty!

Jan kreeg op de Afterparty veel aandacht van vrouwen en iedereen wil met hem op de foto. Of hij leuke dames heeft ontmoet? Nou, een paar zou hij graag nog even willen terugzien.

Bekijk de video:

Bekijk nog meer video's van de Afterparty.

 

J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.