Meer weten over boer Willem?

Willem is boer op een biologisch dynamische zorgboerderij in de Achterhoek.
De boerderij is een intensief gemengd bedrijf van 58 ha groot. Hij heeft 50 melkkoeien.
Praktisch alle melk wordt op de boerderij verwerkt tot diverse zuivelproducten. Het is een biologisch dynamische zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een psychische problematiek worden opgevangen door een stichting. Deze mensen helpen mee op de boerderij.

Willem is een innovatieve boer. Hij vindt het leuk om nieuwe ontwikkelingen toe te passen. Zo had hij als eerste in Nederland een Canadese serrestal wat een heel natuurlijk klimaat geeft voor de koeien (groene luchtdoorlatende koepeldaken).

Wat ook niet veel voorkomt in Nederland is de mestheuvel die Willem heeft voor de koeien. Koeien lopen op hun eigen berg van mest met een laag stro erover.

Willem zoekt een integere man, een maatje, om samen op termijn het leven verder mee in te vullen. Willem zou het leuk vinden als zijn partner soms meehelpt op de boerderij op drukke dagen of soms gezellig langskomt, maar hij moet ook zelfstandig zijn en een eigen leven (werk) hebben.

J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.